Grootste cruiseschip Oasis of the Seas in Rotterdam

Een kort verblijf in Rotterdam van de Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. Het leverde diep in de nacht een explosie aan lichtjes en kleuren op. Een mooi moment om te hobbyen met de fotocamera. Om de massa’s toeschouwers te vermijden ging ik niet naar de aankomst van het 362 meter lange schip. In plaats daarvan ben ik diep in nacht naar Rotterdam afgereisd.

Werk-aan-de-Muur-promo-logo

Op een aantal andere nachtbrakers na leek Rotterdam rond 4.00 uur geheel uitgestorven. Alleen rond het cruiseschip bruiste het nog van activiteit met bussen, taxi’s en vrachtwagens. Pas tegen zonsopkomst ontwaakte de stad en was ik niet meer de enige die aan het hobbyen was. Als paddenstoelen uit de grond doken opeens overal fotografen, forenzen en hardlopers tevoorschijn om het machtige schip met eigen ogen te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *